Fotobanner

Snelle levertijden, kwaliteit en efficiëntie staan bij AMS centraal. We zijn u graag van dienst met plaat- en constructiewerk, verspanende bewerkingen, diverse lasprocessen en verschillende afwerkingsvormen. Dat doen we snel, efficiënt en tegen lage kosten. Bij AMS is alles en iedereen ingericht op het produceren van grote series en herhaalproducten tegen deze voorwaarden. Ons specialisme is roestvaststaal, maar we staan bekend als een alleskunner.

Voor specifieke bewerkingen zoals robotlassen, coaten, polijsten en parelstralen bent u bij AMS aan het juiste adres. Bovendien werken we bij AMS graag samen met onze klanten. We zetten altijd een stapje extra en gaan op zoek naar de beste oplossing voor u. 

Met meer dan 35 jaar aan ervaring kunnen wij onze klanten verzekeren van de hoogst haalbare kwaliteit, dag in dag uit.

De industrieën die we bij AMS bedienen, stellen hoge kwaliteitseisen. We kennen de specifieke eisen die in de food en non-food industrie gesteld worden door en door, zodat we altijd de componenten en onderdelen kunnen leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiëne-eisen. Door onze processen in hoge mate te automatiseren zijn we in staat om grote en repeteerbare onderdelen te produceren. Omdat we alles in eigen huis hebben kunnen we sneller, flexibeler, efficiënter en voordeliger werken.

De intensieve samenwerking met onze zusterbedrijven binnen SNL Group zorgen er bovendien voor dat het gehele traject door ons verzorgd kan worden. Van plaatwerk en buislaseren tot mechanische bewerkingen en een hoogwaardige afwerking. Leverbetrouwbaarheid staat bij AMS voorop, omdat we weten dat onze klanten hun bestelde onderdelen, componenten of subsamenstellingen graag op tijd geleverd willen hebben. We zorgen er altijd voor dat we altijd voldoende platen op voorraad hebben. Afhankelijk van derden zijn we hier dus niet.

  • Uitstekende kennis van kwaliteitseisen in de voedingsmiddelenindustrie en non-foodsector
  • Grote en repeteerbare onderdelen RVS en staal
  • Robotlassen
  • Kogelpolijsten
  • Glasparelstralen
  • Snelle levertijden
  • Efficiënt en manarm produceren
  • Veelzijdige specialist in RVS toelevering
  • Van enkelvoudig project tot seriematig werk; alles onder één dak

Afbeelding

Ams 09
Ams 02
Ams 01