Fotobanner

Niets is zo belangrijk voor het bewerken van metaal als de perfecte kwaliteit en een snelle levering. Door ons uitgebreide machinepark zijn we in staat dit bij AMS te bereiken. Lasersnijden is, vergeleken met andere thermische snijprocessen, stukken sneller, preciezer en flexibeler. Dit maakt lasersnijden een ideale manier van bewerken voor verschillende materiaaldiktes en allerlei vormen.

U kunt bij ons terecht voor het lasersnijden van plaat- buis- en kokerproducten op maat. De zeer smalle snijbreedte en minimale vervorming zorgen ervoor dat er steeds meer voor deze manier van snijden gekozen wordt. Omdat lasersnijden zo precies is, zijn nabewerking zoals polijsten vaak onnodig. Onze professionele laseroperators weten precies wat ze moeten doen voor een optimaal resultaat.

De kwaliteit van het eindproduct en het behalen van de gewenste levertijden start al bij de eerste bewerking. In dit geval is dat het lasersnijden. Met de juiste expertise en machines in huis ligt onze kracht voornamelijk in seriewerk van hoge kwaliteit met een korte levertijd. 

Bij AMS hebben we dan ook altijd ruim voldoende platen op voorraad in diverse kwaliteiten en uitvoeringen staal en roestvaststaal. Ondanks het feit dat we bij AMS gespecialiseerd zijn in repeterende series, zijn we ook in staat een lage kostprijs te realiseren bij het produceren van kleine series. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is AMS Metal dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.