Fotobanner

Als toeleverancier op het gebied van metaal wil AMS een volledige service bieden die gericht is op efficiënte productie en de hoogst haalbare kwaliteit. Om roestvaststalen producten een finishing touch mee te geven adviseren wij glasparelstralen.

Om de kwaliteit van het glasparelstralen te garanderen doen we dit in eigen beheer. Op deze manier sluiten we de contaminatie met staal uit. Onze glasparelstraalcabine is maar liefst 153,6 m3! Uiteraard zijn de vloer en plinten van deze straalcabine volledig van RVS gemaakt. In de straalhal, die een staalconstructie heeft met takelmogelijkheden, worden producten gemakkelijk verplaatst en opgepakt.

Bij AMS werken we met een gritrecyclingsysteem. Het straalmiddel wordt gefilterd en hergebruikt. Eventuele ijzerdeeltjes worden afgevangen met behulp van de pijpmagneet. Ook aan de wandbekleding is gedacht. Deze is gemaakt van een wit zeildoek voor optimale lichtopbrengst. Ook de patronenfilterinstallatie draagt bij aan een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. De filter wordt tijdens het stralen continu gereinigd. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is AMS Metal dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.