Fotobanner

Kogelpolijsten is een nabewerking die aan populariteit wint. Kogelpolijsten is een snelle manier om oppervlaktes van aluminium of RVS te voorzien van een mooie glans. De kogelpolijstmachine, gevuld met RVS kogels, maakt gebruik van water en een speciaal compound.

Omdat materiaal gaat glanzen na het kogelpolijsten, is dit de perfecte bewerking voor zichtonderdelen. Met de Walther Trowal TFM kunnen we kogelpolijsten met behulp van de eerder genoemde RVS kogels. Deze bewerking zorgt voor een mooi en glanzend oppervlak. Naast de mooie glans zorgt kogelpolijsten ook voor een oppervlakteverdichting, dat de weerstand tegen corrosie verhoogt. Het oppervlak wordt dichter én harder.

Kogelpolijsten wordt ingezet voor verschillende onderdelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan roestvaststalen onderdelen voor machines uit de voedingsindustrie of medische instrumenten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is AMS Metal dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.