Fotobanner

In de machinebouw telt ieder onderdeel. Of dat onderdeel nu groot of klein is, alles moet van geweldige kwaliteit en in perfecte staat zijn. Zeker in branches zoals de voedingsmiddelenindustrie of farmacie. Daarom voorzien we bij AMS ook in hoogwaardige sub-samenstellingen.

Naast plaatwerk, constructiewerk en framebouw is AMS ook leverancier van hoogwaardige subsamenstellingen. Deze halffabricaten voldoen, net als al onze andere producten, altijd aan de hoogste kwaliteitseisen zodat deze onderdelen in iedere machine of in ieder frame toegepast kunnen worden. Bij AMS voeren we verschillende bewerkingen uit voor sub-samenstellingen.

Bij AMS zijn we gespecialiseerd in het produceren van repeterende series. Dat wil echter niet zeggen dat we geen sub-samenstellingen in kleinere series kunnen maken. Ook kleinere series kunnen we bij AMS voor een voordelige kostprijs produceren. 

  • Lasersnijden
  • Kanten
  • Robotlassen
  • CNC verspanen
  • Montage
  • Testen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is AMS Metal dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.